Top 2000 Beeld © NTR/Top 2000 29 december 2022

Top 2000-bezoeker vraagt vriendin voor vierde keer ten huwelijk

30 december 2022 12:39

Drie keer vraagt muziekliefhebber Rick zijn vriendin al ten huwelijk. De laatste keer vijftien jaar geleden in het Top 2000 Café in Hilversum. Donderdag probeert hij het nog één laatste keer en dan zegt Liesbeth ein-de-lijk volmondig 'ja'.

"Liesbeth, wil je met me trouwen?"

"De Top 2000 is natuurlijk muziek en op die muziek worden herinneringen beleefd. (…) Maar sommige herinneringen moeten nog worden geschreven”, leidt radio-dj Morad El Ouakili de feestelijke gebeurtenis in voordat hij Rick - inclusief blauwe glitterbril - uit het publiek trekt. "Dit is een moment dat de geschiedenisboeken ingaat", aldus de radiomaker voordat hij het woord aan Rick geeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dieven Top 2000-letters stalen eerder beeld André Hazes

"Als fan heb ik vijftien jaar geleden Liesbeth ten huwelijk gevraagd en toen zei ze 'nee'. Vijftien jaar later, in dit cafe, wil ik vragen: Liesbeth, wil je met me trouwen?" doet Rick een zoveelste poging om de liefde van zijn leven voor altijd bij hem te houden. 

Zijn aanstaande hoeft er deze keer niet lang over na te denken en roept luidkeels 'ja'. "Eindelijk!" lacht ze terwijl ze door het publiek wordt toegezongen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Herman de Schermman' weer even te zien in Top 2000 a gogo

In het Top 2000 Café draaien dj's van NPO Radio 2 de nummers uit de jaarlijkse Top 2000. De luisteraar stelt de eindejaarslijst zelf samen door te stemmen op diens favoriete nummers. Fans kunnen tot en met de jaarwisseling op vertoon van een kaartje bij het café naar binnen om daar van de muziek te genieten.

Radio 2-dj Morad sluit Top 2000 af: ‘Ik ben zó ontzettend blij dat ik dat mag doen’

05:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!