Jørney Ex on the Beach Beeld © Instagram @jurney.hendrikx

Jørney uit Ex on the Beach in verwachting van tweede kindje

2 januari 2023 12:02

Jørney Hendrikx, bekend van haar deelname aan 'Ex On The Beach', begint het nieuwe jaar met babynieuws. De realityster kondigt op Instagram aan dat ze in verwachting is van haar tweede kindje.

"We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar"

In een video (die je hier kunt bekijken) laat ze zien dat ze de afgelopen maanden hard heeft gewerkt om na de geboorte van haar eerste dochtertje Aliyaah weer fit te worden. Vlak na het bereiken van haar doel blijkt ze opnieuw in verwachting te zijn. Wie de vader van de baby is, is onbekend. Bij de video schrijft ze: 'We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit EOTB overwint eigen narcisme en wil nu andere 'slachtoffers' helpen

Jørney kreeg dochter Aliyaah met haar ex Odim. De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames van Ex On The Beach, maar hun relatie hield geen stand. Odim ging meerdere keren vreemd, waar Jørney tijdens haar zwangerschap achterkwam. De zwangerschap van Aliyaah schreef ze mede om die reden als een 'emotionele rollercoaster'. 

Tijdens Eating With My Ex: Going Dutch spraken Jørney en Odim de wens voor een tweede of derde kindje uit, ondanks dat ze op dat moment niet meer samen waren. 

Jørney en Odim denken aan gezinsuitbreiding: '2e of zelfs 3e kindje'

01:05
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Jørney uit Ex On The Beach opgenomen in ziekenhuis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!