Frans Duijts Beeld © ANP

Frans Duijts viert huwelijksjubileum met badkamerfoto's van zijn vrouw

2 januari 2023 17:01

Een zoete trouwfoto of romantische selfie delen op je huwelijksdag? Frans Duijts (43) staat liever op een andere manier stil bij zijn negentiende huwelijksjubileum met zijn vrouw Marloes. Lekker gek, met weinig verhullende foto's in de badkamer. En hij geeft ook nog even af op hun trouwdatum.

"Welke mafkees trouwt er nu op 2 januari"

"Vandaag 19 jaar getrouwd met de leukste", schrijft Frans bij drie lollige foto's met Marloes, die op twee kiekjes bijna in Eva-kostuum poseert. Over de trouwdatum: "En ja ik weet het, welke mafkees trouwt er nu op 2 januari." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Frans Duijts aangereden door auto, zijn vrouw doet oproep

Frans en Marloes hebben samen drie dochters: Jolanda (17), Wilhelmina (16) en Alisha (15). Als Frans in 2008 doorbreekt, is dat best even een uitdaging voor het gezin en specifiek voor Marloes. "De eerste twee jaar trok mijn werk een zware wissel op haar, omdat mijn succes nogal onverwacht kwam", vertelt Frans eerder aan Story. "Plotseling stond zij alleen voor de verzorging van ons gezin. Ik was vaker onderweg dan thuis." 

Marloes gaat destijds aan de slag in haar eigen kapsalon. "Het voordeel van haar eigen werk is dat we elkaar altijd wel wat te vertellen hebben. Sleur krijgt bij ons geen kans!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Duijts opgenomen in het ziekenhuis met luchtwegproblemen

Frans moest door gezondheidsproblemen afgelopen jaar meerdere optredens afzeggen: 

Gezondheid Frans Duijts iets beter: 'Moest happen naar adem'

00:56