Geraldine Kemper Beeld © ANP

Geraldine Kemper over horrornacht vol drank: 'Wakker met blauw oog'

4 januari 2023 18:14

Veel mensen kunnen een leven zonder alcohol niet voorstellen, terwijl het vaak meer kapotmaakt dan je lief is. Dat weet ook Geraldine Kemper (32) die in haar podcast 'De Grote Vooroordelen Show' een horrorverhaal deelt waardoor ze nooit meer wil drinken.

"Ik werd ’s ochtends wakker naast een meisje (…) en met een blauw oog"

We hebben allemaal wel een avond dat we te diep in het glaasje kijken, maar Geraldine maakt het op een avond zó bont, dat ze zich op de dag van vandaag nog schaamt. Het begint al niet goed, want de presentatrice geeft toe op de dag van het incident alleen een broodje knakworst te hebben gegeten. "Ik heb toen geloof ik getongd met drie mensen. Dat wist ik ook niet meer - wel met consent", vertelt de presentatrice. "Ik ben toen op de taxi gezet, naar mijn huis gebracht en ik had een jas aan die binnenstebuiten kon. En toen kon ik de sleutels niet meer vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper is 'een beetje een kannibaal': 'Al mijn hele leven'

Uiteindelijk valt Geraldine in haar portiek in slaap - terwijl haar sleutels gewoon in haar zak zitten - en wordt ze door een onbekend meisje meegenomen naar huis. Maar daar stopt het verhaal niet. Geraldine vertelt: "Toen ben ik van haar achteropje af gevallen, op een Amsterdammertje - zo’n paaltje. Dus ik werd ’s ochtends wakker naast een meisje (…) en met een blauw oog."

"Ik weet nog dat ik toen erna moest filmen, ik moest draaien ergens die week en mensen zeiden van: 'Huh, wat is er gebeurd?' En ik echt zo: 'Ja, ik ben uitgegleden op de gracht'’ Maar ik was gewoon keihard op een Amsterdammertje gevallen toen ik dronken was. Dat ik toen niet al alcohol heb geblokt uit mijn leven dat snap ik niet helemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper plotseling op naaktstrand in Het Perfecte Plaatje: 'Kijk zo een anus in'

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Bekijk de meest recente aflevering hieronder:

De BLVD Podcast #10: Een extra lange eindejaarsspecial

46:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!