Geraldine Kemper en Tatyana Beloy voor Big Brother Beeld © Wesley de Wit

De ex van déze BN'er doet mee aan dit seizoen van Big Brother

6 januari 2023 17:02

Aanstaande maandag kunnen fans van 'Big Brother' weer genieten van een gloednieuw seizoen. Onbekende Nederlanders en Vlamingen zullen samen opgesloten worden in het welbekende huis. Eén van hen is echter toch niet zo onbekend als we denken...

De 28-jarige Nederlandse Danny doet dit jaar ook mee aan Big Brother. Hoewel hij zelf misschien geen bekende Nederlander is, heeft hij er wel eentje gedatet. De spierbundel heeft namelijk een relatie gehad met Gaby Blaaser, die overigens acht jaar ouder is dan hij.   

Op Instagram deelt hij het heugelijke nieuws dat hij mee gaat doen aan dit programma. 'Met veel positieve en gezonde energie zal ik dit avontuur tegemoetgaan voor de aankomende drie maanden', schrijft hij onder zijn foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser is zwanger: 'Beste ongelukje ooit'

Intussen is Gaby al een tijdje gelukkig met haar nieuwe vriend Robin. Samen zijn ze zelfs in verwachting van hun eerste kindje. Hoewel haar zwangerschap niet gepland was, noemt ze het 'het beste ongelukje' dat hen ooit is overkomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser poseert trots met haar groeiende baby bump

Zwangere Gaby Blaaser zat op 'donkergrijze wolk'

02:48

Big Brother is vanaf maandag 9 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en 24/7 te volgen via twee Videoland-livestreams. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Het komende seizoen wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en de Vlaamse presentatrice Tatyana Beloy. Zij vervangt presentator Peter Van de Veire, omdat hij zich gaat storten op andere klussen. 

Even voorstellen: dít is de nieuwe presentatrice van Big Brother

00:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!