Beeld © RTL

Monica Geuze emotioneel door woorden jarenlange volgers: 'Dit is zo lief'

10 januari 2023 23:05

Monica Geuze (27) voelt zich 'bevrijd' nu ze niet meer alles wat ze doet met de buitenwereld moet delen in haar vlogs. Dat vertelde de ex-vlogger dinsdag in de talkshow 'Jinek'. "Ik merk nu pas dat ik me bevrijd voel", bekende ze.

"Ik was me langer dan acht jaar constant aan het verantwoorden tegenover de mensen die naar mij keken"

"Ik was me langer dan acht jaar constant aan het verantwoorden tegenover de mensen die naar mij keken", aldus Monica. "De laatste jaren merkte ik al vaker: ik wil meer in het moment leven in plaats van doorlopend terugrapporteren naar de kijkers. Maar dan voelde ik mij weer schuldig dat ik dingen niet aan het delen was. Nu zie ik pas hoe lekker het kan zijn om niet alles te delen."

Monica Geuze in tranen door opmerkingen van volgers

02:49
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lof voor Monica Geuze na laatste vlog: 'Megatrots!'

De voormalige vlogger vond het 'gestoord' dat het feit dat zij stopte in het NOS Journaal zat. "Ik heb mijn leven gefilmd omdat het heel natuurlijk voelde, dat doet het nu niet meer. Maar is dat dan 8 uurjournaal-waardig nieuws? Dat vind ik niet."

Monica stoorde zich wel aan veel onlinereacties: "Mensen die vroegen: wie is die trien? Ik heb er ook niet om gevraagd om een item in het journaal te worden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monica Geuze gaat exclusief aan de slag voor Videoland

De ex-vlogger meldde vorige week dat het niet meer lukt om 'alle ballen hoog te houden' en ze vindt het moeilijk om alles te blijven delen. Monica zei in haar laatste vlog dat ze al langere tijd wist dat ze zou gaan stoppen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!