Bas van Toor en vrouw Coby Beeld © ANP

Vrouw Bas van Toor geeft update over zijn gezondheid na uitspraken Adriaan

12 januari 2023 16:06

De gezondheid van Bas van Toor (87), beter bekend als Bassie, gaat steeds verder achteruit. Dit liet zijn broer Aad van Toor (80), beter bekend als Adriaan, gisteren aan RTL Boulevard weten. Bas' vrouw Coby geeft in reactie daarop nu ook een update over haar man.

"Hij is nog niet van plan om dood te gaan hoor" 

Adriaan geeft gezondheidsupdate over Bassie: 'Het gaat niet goed'

01:05

Coby vertelt aan het AD dat Bas, die een auto-immuunziekte heeft, goede en slechte dagen kent. Ze benadrukt dat ze beiden leven volgens zijn motto: 'Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen'. "Hij heeft altijd positief in het leven gestaan." Ze weten dat hij niet meer zal herstellen. "Vergeet niet, hij wordt 88 hè", aldus Coby.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adriaan geeft gezondheidsupdate over Bassie: 'Het gaat niet goed'

Gelukkig is clown Bassie zelfs in zijn huidige staat - volgens broer Aad kan hij alleen nog zijn rechterhand bewegen - nog een lolbroek. Over zijn bed dat in de woonkamer staat, zodat hij bij alles nog betrokken wordt, grapte hij volgens Coby: "Ik kan nog lang genoeg alleen liggen."

Coby noemt de reacties die ze ontvangen van fans 'heel fijn'. "Bas leest alle kaartjes die we krijgen." Maar: "Hij is nog niet van plan om dood te gaan hoor." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bassie en Adriaan-ster duikt op in Sinterklaasjournaal: 'Dít is pas nostalgie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!