Montana Meiland Beeld © ANP

Montana Meiland zet belangrijke stap na breuk: 'Je moet toch door'

12 januari 2023 20:15

Het gaat naar omstandigheden goed met Montana Meiland (28). Na acht jaar is ze niet meer samen met Dirk, die regelmatig zijn opwachting maakt in 'Chateau Meiland'. Onder het mom 'je moet toch door' heeft Montana inmiddels een nieuwe woning gevonden, vertelt ze aan 'Shownieuws'.

"Ik ben de laatste tijd veel met mezelf bezig"

"Ik heb een eigen plekje en daar ben ik de afgelopen dagen heel veel in bezig geweest", vertelt Montana. "Allemaal vloerbedekking verwijderd, enzo. Ik ben de laatste tijd veel met mezelf bezig in ieder geval", vult ze aan. De realityster zegt dat ze 'in zichzelf is gekeerd' en vooral met haar nieuwe huis bezig is. "Je moet toch door."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Montana Meiland na acht jaar voorbij: 'Tijd om elkaar los te laten'

Het contact tussen Martien, Erica en Dirk is nog steeds goed. Tussen Montana en Dirk, die momenteel in Polen verblijft, is er niet veel contact meer. "Hier en daar heb je nog je dingetjes en daar heb je contact over. We zien hem zaterdag."

Aran Bade: ‘Montana Meiland en Dirk zouden volgend jaar trouwen’

03:58
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Maxime ontkracht gerucht over Montana: 'Helemaal niet het geval'

Eind december 2022 kondigden Dirk en Montana de breuk aan. 'We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten', schreef Montana bij een zwart-witfoto met haar ex. Montana en Dirk waren ruim acht jaar bij elkaar.

Dirk schreef op zijn beurt dat Montana 'zijn alles' blijft. 'Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om onszelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!