Jill Big Brother Beeld © ANP

Big Brother-winnaar Jill heeft prijzengeld verbrast: 'Niks meer over'

12 januari 2023 22:15

Er is geen cent meer over van het prijzengeld dat Jill Goede na de winst van 'Big Brother' in haar zak mag steken. Hoewel de Belastingdienst daar volgens de realityster, die tegenwoordig te zien is in 'Echte Meisjes in de Jungle', ook mee te maken heeft.

"Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan"

Samen met Salar, die een jaar na haar Big Brother wint, blikt ze terug op haar avontuur. "Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan", grapt Jill over de 70.405,50 euro die ze wint door haar deelname. "Ik heb niks meer over." 

Salar en Jill halen herinneringen op aan Big Brother

06:49
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Jill is gaan samenwonen met vriend Leroy: 'Super naar ons zin'

Daarna legt Jill uit waar alle euro's aan opgemaakt zijn. "Ik moest mijn opa een groot deel terugbetalen voor mijn opleiding", legt ze uit. "Ik heb een stukje gedoneerd aan het ziekenhuis en een auto (een Mini, red.) gekocht." Dan gaat het inderdaad rap. "Het laatste beetje is er denk ik door. Ik heb niks meer van het gewonnen geld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De ex van déze BN'er doet mee aan dit seizoen van Big Brother

Vind je het leuk om meer van Jill te volgen? Kijk dan iedere maandag naar Echte Meisjes in de Jungle bij Videoland. Wij spraken haar over haar deelname en relatie met die andere Big Brother-kandidaat Leroy. 

Jill is gaan samenwonen met vriend Leroy: 'Super naar ons zin'

00:35