Diego González-Clark Beeld © Jasper Suyk

Zoet: zo ziet het zoontje van Diego uit Prince Charming eruit

13 januari 2023 16:18

Momenteel probeert een groepje knappe single mannen het hart van de charmante vrijgezel Diego te veroveren in het nieuwe seizoen van 'Prince Charming', maar de prins heeft al een man in zijn leven: zijn zoon Sem, die hij maar al te graag met de wereld deelt op Instagram.

In maart van 2021 wordt Diego papa na een lang adoptieproces, waar hij vijf jaar geleden met zijn toenmalige partner aan begint. Het feit dat hij een alleenstaande vader is, is een van de redenen dat Diego besluit mee te doen aan Prince Charming. “Ik ben enorm trots dat dit programma bestaat. Maar voordat ik besloot mee te doen aan Prince Charming, vertelde ik de productie dat ik wel wilde dat ik iets zou bijdragen aan de diversiteit in het programma", vertelt hij onlangs aan tijdschrift Grazia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cyrano uit Prince Charming deed ook aan dít programma mee

"Die diversiteit zit in alles", aldus Diego. Niet alleen in kleur, maar ook in karakters, leeftijden, body types en achtergronden. "Je kunt nooit iedereen vertegenwoordigen, dat geldt ook voor mij, maar je kunt wel een deel vertegenwoordigen. Ik heb een Zuid-Amerikaanse achtergrond, en ben alleenstaande papa van een zoontje dat ik heb mogen adopteren. Dat is ook een vertegenwoordiging van een onderdeel van de gay community."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diego deed op één voorwaarde mee aan Prince Charming

Het moge duidelijk zijn dat zijn zoontje alles voor Diego betekent. Om mee te doen aan het programma heeft hij dan ook één voorwaarde: zijn zoontje moet mee. "Ik ga niet een maand bij mijn zoon weg. Dus Sem was bij me", aldus de trotse papa. 

Prince Charming is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Prince Charming Diego stelt zich voor: 'Heb er heel veel zin in'

02:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!