Marlijn Weerdenburg Beeld © ANP

Marlijn Weerdenburg 'vreselijk trots' op wat voorstelling losmaakt

14 januari 2023 16:23

Marlijn Weerdenburg speelt afgelopen week de eerste twee try-outs van haar theatervoorstelling. De show is enorm persoonlijk en de 39-jarige heeft dan ook het gevoel dat ze een kleine marathon heeft gelopen. In een openhartige post op Instagram geeft de actrice dan ook toe te hebben getwijfeld wel door te zetten.

"Na al het getwijfel over of ik het nu wel of niet moest doen, wist ik na de eerste try-out dat ik het wél moest doen"

2021 is nogal een bewogen jaar voor Marlijn. Terwijl ze hoogzwanger is van haar tweede zoontje, verliest ze haar moeder. In haar voorstelling Mijn buik vol van de liefde bespreekt ze die pijn, maar deelt ze ook haar dankbaarheid voor het leven. 'Het was een ingewikkeld proces. Met veel tegenzin, smoezen en omcirkelingen. Maar ik heb de eindstreep gehaald. Er staat een voorstelling.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marlijn Weerdenburg smeekt man om surpriseparty: 'Ik hint me suf'

Ook deelt de actrice een aantal berichtjes die haar de afgelopen dagen hebben geraakt. Allemaal zijn ze van mensen die naar haar voorstelling zijn geweest en haar verhaal herkennen. 'Na al het getwijfel over of ik het nu wel of niet moest doen, wist ik na de eerste try-out dat ik het wél moest doen. Want het maakt iets los. Bij mij. Bij het publiek'’, schrijft Marlijn, die 'vreselijk trots' is op wat haar verhaal allemaal losmaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marlijn Weerdenburg droomt van grote zaterdagavondshow