Jørney Ex on the Beach Beeld © Instagram @jurney.hendrikx

Jørney uit Ex on the Beach onthult geslacht tweede kindje

16 januari 2023 13:31

Jørney Hendrikx, bekend uit 'Ex on the Beach', is opnieuw in verwachting. Wie precies de vader is houdt ze nog altijd stil, maar ze maakt wel alvast het geslacht van de baby bekend.

Jørney heeft al een dochter, Aliyaah, uit haar relatie met ex Odim, die ze kent van Ex on the Beach: Double Dutch. Krijgt Aliyaah een broertje of zusje? Jørney grijpt de eerste verjaardag van haar dochter aan om ook de gender reveal van haar tweede spruit te doen. Als ze de ballon kapot prikt, knalt er blauwe confetti uit. Ze is dus in verwachting van een zoon. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit EOTB overwint eigen narcisme en wil nu andere 'slachtoffers' helpen

Uit filmpjes op Instagram blijkt dat er verschillende deelnemers uit Ex on the Beach bij de verjaardag en gender reveal aanwezig zijn, onder wie Lesley Versprille en Olivia Talar. In een van die filmpjes is ook te zien dat Odim op het partijtje is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Odim probeert Jørney terug te winnen in Eating With My Ex

De relatie tussen Jørney en Odim liep op de klippen, omdat Odim meerdere keren vreemdging. Hier kwam Jørney tijdens haar eerste zwangerschap achter. Die periode was een 'emotionele rollercoaster', aldus Jørney.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit EOTB geopereerd aan tumor in eierstok

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!