Beeld © TLC Benelux

Bizarre contracteisen Kody Brown gelekt: 'Mocht niks zeggen'

16 januari 2023 14:56

Dat Kody Brown (53) niet goed tegen kritiek kan, komt in 'Sister Wives' duidelijk naar voren. Dan schiet hij uit zijn slof of wijst hij met een beschuldigende vinger naar een ander. Ook zijn kinderen ontkomen niet aan dit vervelende gedrag, zo onthult Paedon Brown (24), zoon van Kody en Christine (50).

"Blijkbaar probeerde hij de hoge piefen bij TLC ervan te overtuigen dat ze dit in onze contracten moesten laten vastleggen"

In een interview met YouTuber John Yates vertelt Paedon over de bizarre eis van zijn vader. Als Kody eerder met TLC onderhandelt over zijn contract, vraagt hij de zender of er een clausule toegevoegd kan worden waarin staat dat de kinderen niet negatief over hem mogen praten. Doen ze dit wel voor de camera, dan mag het van de pater familias niet worden uitgezonden.

Tekst gaat verder onder de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown van Sister Wives stapt af van polygame relatie na pijnlijke scheidingen

Paedon komt hier tijdens een gesprek met zijn moeder achter. "Blijkbaar probeerde hij de hoge piefen bij TLC ervan te overtuigen dat ze dit in onze contracten moesten laten vastleggen. Mijn moeder was het daar niet mee eens en TLC ook niet. Mijn moeder zei tegen Kody: 'Je gaat niet op die manier controle uitoefenen op onze kinderen. Probeer eerst maar eens hun liefde terug te winnen.'"

Volgens Peadon heeft Kody hem meerdere keren verboden om publiekelijk zich negatief over hem uit te laten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown trouwde met Janelle om huwelijksproblemen Meri te vergeten

Kody is niet bepaald geliefd bij zijn kinderen. Zo hebben Gabriel en Garrison, de zoons die hij met Janelle heeft, het contact met hem verbroken. Ook Paedon staat niet meer op goede voet met zijn vader. Tel daar ook nog eens bij op dat Kody bijna al zijn vrouwen kwijt is en je kunt wel stellen dat zijn populariteit een dieptepunt bereikt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!