Yolanthe Cabau en Dwayne Johnson Beeld © ANP

Yolanthe Cabau door Dwayne Johnson uitgenodigd voor lunch

17 januari 2023 17:54

Het zal je maar gebeuren: ineens nodigt Dwayne 'The Rock' Johnson (50) je uit voor een lunch. Yolanthe Cabau (37) kan erover meepraten en blikt erop terug in haar column in 'Grazia'.

"Ik houd het er gewoon lekker in, die Hollandse nuchterheid!”

Tijdens de opnames van de film Pain & Gain in 2018, waarin ze te zien is als de vriendin van Mark Wahlberg, klopt The Rock zomaar bij haar aan. "Rond lunchtijd klopte Dwayne Johnson aan om te vragen of ik mee ging eten", pent Yolanthe neer in haar column.

Yolanthe was onder de indruk van de 'megaproductie' van de film. "De opnames vonden plaats in Miami en Los Angeles. Op beide bestemmingen werd ik van het vliegveld opgehaald door een chauffeur en naar een luxe hotel gebracht. Op de set stond een trailer klaar met alles erop en eraan." En ze krijgt een mooie plek toegewezen: de trailer staat namelijk tussen die van Mark en Dwayne geparkeerd.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Manager van de sterren breekt met Yolanthe Cabau

Naast Amerika heeft de actrice voor haar werk op vele andere locaties in de wereld gewerkt. Zo strijkt ze voor de zevendelige film Police Academy in Turkije neer. Ook daar worden de acteurs 'tot op het bot verwend', aldus Yolanthe. "Als ik mijn trailerdeur opendeed, stonden er letterlijk acht man paraat: 'wat kan ik voor je doen?'"

Toch lijkt Yolanthe Hollandse nuchterheid nooit te zijn verleerd: "Op de eerste draaidag kwam ik de set op en stelde ik me voor aan de hele crew, maar er werd me al snel duidelijk gemaakt dat acteurs dat niet deden. Toch maakte ik het rondje af. We zijn er tenslotte met zijn allen om er wat moois van te maken." De actrice schrijft dat haar houding ook in de smaak viel bij de productie: "Volgens mij werd het best gewaardeerd door de mensen van het geluid, camera en licht. Dus ik houd het er gewoon lekker in, die Hollandse nuchterheid!"

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Yolanthe Cabau: 'Zou nog wel een keer moeder willen worden'

Wesley Sneijder: 'Samenzijn met Yolanthe smaakt naar meer'

00:25