Louisa Janssen Beeld © Jasper Suyk / Rob Jacobs

Louisa Janssen wil terug de jungle in: 'Verdien tweede kans'

18 januari 2023 07:51

Louisa Janssen (37) hoopt van harte dat ze ooit nog een tweede kans krijgt om mee te doen aan 'Echte Meisjes in de Jungle'. Dat schrijft de realityster in een bericht op haar Instagram Stories. 'We verdienen een tweede kans', aldus Louisa.

"Ik vind het heel erg dat ik niet meer in de jungle zit"

Het avontuur van Louisa is van korte duur geweest omdat ze 'chaos in Laos' heeft veroorzaakt. Al in de tweede aflevering krijgt de TLC-ster het aan de stok met Esmee Ipema. Uiteindelijk duwt Louisa haar het rijstveld in, waardoor de arm van Esmee uit de kom schiet.

De makers van het programma tolereren geen geweld, dus wordt Louisa uit het spel geknikkerd. Even later moet ook Esmee het spel verlaten, omdat ze met haar arm niet verder kan spelen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vechtpartij Louisa en Esmee heeft grote gevolgen: 'Geweld niet getolereerd'

"Ik heb honderd keer aangegeven dat ik het uit wil praten, maar ze willen allemaal niet", zegt Louisa in een video op Instagram. "Dat is prima. Ik ga niet meer op m'n knieën, ik ga niet meer smeken. Het is goed, het is geweest. Voor mij is het klaar. Ik vind het heel erg dat ik niet meer in de jungle zit, want ik had me echt wel willen bewijzen."

Voor de camera's van RTL Boulevard heeft Esmee beweerd dat Louisa helemaal geen contact met haar heeft gezocht. Daarover zie je meer in de onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Annebel: 'Oneerlijk dat Louisa nu in slachtofferrol kruipt'

Esmee Ipema hoorde arm knakken na vechtpartij in Echte Meisjes in de Jungle

02:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!