Christina Applegate Beeld © ANP

Christina Applegate slaat terug na haatcomments over uiterlijk

18 januari 2023 17:39

Christina Applegate (51), die aan de ziekte MS lijdt, is op Twitter openhartig over een haatdragende reactie die ze krijgt op haar veranderde uiterlijk. Door de aandoening is de actrice 18 kilo aangekomen.

"MS heeft je niet lelijk gemaakt, maar plastische chirurgie"

De actrice was afgelopen zondag samen met haar dochter aanwezig bij de Critics Choice Awards. De foto's die op het evenement van Christina gemaakt zijn, lokken helaas ook nare reacties uit. Op Twitter laat ze weten dat ze een van de online haters hierop heeft aangesproken.

De persoon in kwestie stuurde haar daarop het weinig empathische antwoord: 'MS heeft je niet lelijk gemaakt, maar plastische chirurgie.' Ook geeft deze online hater nog een trap na door te stellen dat 'een heel slechte plastische chirurg' aan de actrice zou hebben gesleuteld. 'Ik begrijp niet waarom mensen zo gemeen kunnen zijn', schrijft ze op Twitter.

Gelukkig kan Christina de reactie met een korreltje zout nemen. 'Ik moest lachen by the way', voegt de actrice toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Christina Applegate heeft MS: 'Moeilijke reis geweest'

Afgelopen november maakte Christina haar eerste publieke optreden sinds ze kenbaar maakte dat ze MS heeft. De actrice kreeg namelijk haar eigen tegel op de beroemde Walk of Fame in Hollywood. Tijdens haar speech raakte ze geëmotioneerd. Vanwege haar ziekte kan de actrice niet meer acteren. Ook heeft ze voortdurend een wandelstok nodig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christina Applegate zal mogelijk nooit meer acteren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!