Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Roxeanne Hazes worstelt met eenzaamheid: 'Ben bezig om het meisje in mij te helen'

20 januari 2023 17:59

Roxeanne Hazes (30) is te gast in de podcast van Patty Brard (67). In 'Patty's levenslessen' is de zangeres openhartig over haar trauma's. Zo worstelt Roxeanne met eenzaamheid en moet ze huilen bij de gedachte dat haar vriend er niet meer zou zijn.

"Ik heb van mijn twintigste tot mijn dertigste alleen maar in angst geleefd"

In de podcast zegt de zangeres onder andere dat ze het de komende tien jaar anders wil aanpakken. Roxeanne wil vooral van haar angsten af. "Ik heb van mijn twintigste tot mijn dertigste alleen maar in angst geleefd", zegt ze. Ze vindt het belangrijk om haar 'diepgewortelde trauma's' aan te pakken: "Ik ben bezig met het meisje in mij te helen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes miste als kind pestprotocol op school

Roxeanne vindt het lastig om alleen te zijn en worstelt daar in het dagelijkse leven mee. Zo is haar vriend Erik tegen de regels van het programma in bij de opnames van de Beste Zangers. "Dat is een uitzondering. Dat gebeurt nooit. Dat mag niet." Voor Roxeanne is het een harde eis. "Ik kan niet alleen slapen. Ik vind dat heel moeilijk. Dit is iets wat bij mij heel diep zit. Alleen zijn en alleen slapen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter om erfenis

De zangeres barst in tranen uit als Patty vervolgens vraagt hoe het voor Roxeanne is als Erik wegvalt. Haar wereld zou dan instorten, stelt ze. "Daar denk ik heel veel over na. (...) Dan zou ik gek worden."

Ze vervolgt: "Dit is waarom ik het de aankomende tien jaar anders wil doen. Dit zijn voor mij die irrationele angsten. Dingen die niet morgen gaan gebeuren. Sinds ik moeder ben geworden, zijn er zoveel meer angsten bijgekomen."

Roxeanne's gezin is heel belangrijk voor haar. "Dat is echt mijn veilige plekje." Alleen al de gedachte dat er iets met één van hen zou gebeuren, is voor de zangeres 'voer om paniekaanvallen te krijgen'.

Roxeanne Hazes voelt zich gesterkt na reacties op delen jeugdtrauma's

03:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes 'rekent met niemand af' in nieuw nummer

Beluister hieronder de hele podcast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!