Donny Roelvink Beeld © ANP

Lichaam Donny Roelvink krijgt opnieuw klap te verwerken

23 januari 2023 15:53

Het zit Donny Roelvink (25) niet mee als het gaat om zijn gezondheid. Nadat er in december teelbalkanker bij hem wordt vastgesteld, heeft zijn lichaam opnieuw een klap gekregen. Donny laat op Instagram weten dat hij door zijn rug is gegaan.

"We beginnen de week weer top"

Via zijn Instagram Stories deelt de zoon van Dries Roelvink een foto van zichzelf waarop hij op de bank van een fysiotherapeut zit. Zijn maandag verloopt niet helemaal zoals gepland: 'We beginnen de week weer top. Vanochtend door mijn rug gegaan tijdens het squatten met als gevolg een verschoven tussenwervelschijf.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny heeft kleinere kans om vader te worden na teelbalkanker

In een volgende Story is te zien dat Donny onder handen wordt genomen. 'Thanks voor het snelle schakelen', schrijft hij. Het is belangrijk dat Donny het de komende tijd rustig aan doet, vertelt Dries aan RTL Boulevard.

Volgens de fysiotherapeut 'kunnen de spieren verstijven' door de 'stressvolle periode' die Donny achter de rug heeft. De komende dagen brengt Donny in ieder geval bij de fysio door, meldt zijn vader verder. Al met al denkt Dries dat zijn zoon op dag tien 'er weer bovenop is'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink vertelt hoe hij erachter kwam dat hij kanker had

Het is te hopen dat Donny vanaf nu iets meer geluk heeft. Afgelopen juni komt hij tijdens het maken van een fitnessvideo onder een Hummer terecht. Hij belandt in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. In december 2022 wordt er ook nog eens teelbalkanker bij hem geconstateerd.

Gelukkig krijgt hij op de valreep van 2022 nog positief nieuws te horen: een CT-scan laat namelijk geen verdere uitzaaiingen zien. Donny hoeft geen verdere behandelingen meer te ondergaan.

Donny vertelde onlangs bij Renze op Zondag openhartig over de diagnose:

Donny Roelvink over diagnose teelbalkanker: 'Alle alarmbellen af'

04:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!