Robbie Williams Beeld © ANP

Robbie Williams blaast plan voor hek rond huis in London af na open brief

24 januari 2023 15:19

Robbie Williams (48) heeft zijn plan om een hoog hek om zijn huis in Londen te laten bouwen afgeblazen, na het verschijnen van een anonieme brief waarin hij belachelijk wordt gemaakt. Het hek zou onder meer tussen het huis van Robbie en dat van Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page (79) komen te staan.

"Wellicht dat het publiek wel meer baat zou hebben bij een hoger hek met een constructie die geluid tegenhoudt"

Tussen de twee buren botert het al langer niet volgens The Sun, maar of Jimmy ook de schrijver van de brief is, is niet bekend. 'Het huis van een Engelsman is zijn kasteel en hij zou dat recht moeten hebben', aldus de briefschrijver over het plaatsen van een hek. 'Wellicht dat het publiek wel meer baat zou hebben bij een hoger hek met een constructie die geluid tegenhoudt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams had zenuwinzinking toen hij boyband Take That verliet

Jimmy Page heeft wel openlijk problemen met een ruimte die Robbie onder zijn huis laat bouwen, met een zwembad en sportruimte. Na zeven jaar plannen maken en bezwaar aantekenen, mocht het werk vorig jaar eindelijk starten, maar alleen met handgereedschap dat niet meer dan 9 kilo weegt. Dit omdat Jimmy zich zorgen maakt om schade door trillingen aan zijn huis en kunstcollectie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams geeft concert op koninklijk landgoed Sandringham

Robbie Williams groot fan van interieur Bridget Maasland

03:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!