Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Roxeanne Hazes dankbaar voor lieve reacties op nieuw lied: 'Zit op de juiste weg'

25 januari 2023 10:34

Roxeanne Hazes (30) is bedolven onder de 'lieve en mooie reacties' naar aanleiding van haar nieuwe nummer 'Ik Ben Vrij'. Ze bedankt dan ook al haar fans via Instagram.

"Er komt nog veel meer aan"

Het is inmiddels precies een week geleden dat 'Ik Ben Vrij' de muzikale wijde wereld in is gebracht. Roxeanne bedankt haar volgers en fans voor alle 'prachtige DM's, mails of simpelweg een luisterbeurt'.

De positieve reacties steunen Roxeanne in haar gedachte dat ze 'creatief en inhoudelijk op de juiste weg zit'. 'En na heel wat jaren echt mijn muzikale plekje weer helemaal heb gevonden. Er komt nog veel meer aan en tijdens de februari-tour zal ik alvast het een en ander aan je laten horen', schrijft ze richting haar fans.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxeanne Hazes worstelt met eenzaamheid: 'Ben bezig om het meisje in mij te helen'

Ondertussen bereidt Rox zich óók voor op een rechtszaak tegen haar moeder Rachel Hazes. Vanwege een eerder geheim gehouden clausule in het testament van wijlen André Hazes zou Rachel volgens haar dochter geen recht hebben op de erfenis. En dus staan Roxeanne en Rachel op 9 februari tegenover elkaar bij de rechtbank in Amsterdam.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxeanne Hazes viert 30e verjaardag met nieuwe muziek

Rachel en dochter Roxeanne vechten om Hazes-erfenis via advocaten

11:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!