André van Duin, Natasja Froger en Mary Borsato Beeld © ANP

Welke BN'ers zijn in het echt net zo sympathiek als op tv?

27 januari 2023 09:20

Na de schandalen rondom 'The Voice' en 'De Wereld Draait Door' is het moeilijk te geloven dat er nog bekende Nederlanders zijn die aardig zijn. Toch hebben Luuk Ikink (40) en Rob Goossens (32) in de nieuwste aflevering van 'De BLVD Podcast' een aardig lijstje van BN'ers die volgens hen wél het beste met je voorhebben.

"We stinken er te makkelijk in dat iemand zich 'aanzet' voor interviews"

Eerder deze week wordt André van Duin door luisteraars van radiozender Veronica uitgeroepen tot de aardigste bekende Nederlander. Ook Feyenoord-trainer Arne Slot, radio-dj Edwin Evers, zanger Frans Bauer en presentatrice Hélène Hendriks staan in de top 5. Hoewel Luuk André niet persoonlijk kent, denkt hij dat het 'een aardige man' is. Ook Rob spreekt geen kwaad woord over de presentator, al is André volgens hem wel 'iemand die zijn mediaoptredens heel plichtmatig doet'. Zo valt het Rob op dat André elk jaar weer 'iets heeft' tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. "Ook rondom Heel Holland Bakt; dan is er een persdag en moet hij komen. Maar moet je wat eerder naar de drukker, dan is er geen enkele mogelijkheid om dat te doen."

"Dat is verder geen klacht", vervolgt Rob. "Hij moet het allemaal lekker zelf weten, maar we stinken er te makkelijk in dat iemand zich 'aanzet' voor interviews en dat soort dingen, een trucje heeft om dat goed te doen en dat we dat dan belonen met zo’n award."

De BLVD Podcast #12: Cashen aan de talkshowtafel en de échte knuffelberen van showbizzland

33:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkcijfers nieuw seizoen Heel Holland Bakt verbazen André van Duin: 'Onvoorstelbaar'

Rob ziet liever iemand die écht zichzelf is en 'het masker thuislaat'. Zo vindt Rob Humberto Tan een aardige BN’er en vertelt hij een verhaal uit het begin van zijn carrière. Als Rob iets zegt over de presentator wat niet waar blijkt, krijgt hij van een gezamenlijke vriend de vraag of hij met Humberto af wil spreken om het erover te hebben. "In plaats van dat hij boos werd omdat ik iets zei wat niet klopte, heeft hij uitgelegd hoe het wel zat. Zo kun je het ook doen", aldus Rob.

Luuk is op zijn beurt oprecht verrast door hoe lief Natasja Froger is. "Dat is gewoon precies de vrouw die je kent van tv", vertelt hij. "Gewoon aardig. (…) Echt gewoon een leuke vrouw." Ook voor de charmes van Mary Borsato is Luuk gevallen nadat ze hem verrast met een cadeautje tijdens een fotoshoot die ze samen hebben. "Ik dacht echt: wat ontzettend aardig gewoon, zonder dat ze er iets voor terug wilde hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Natasja Froger herdenkt overleden vader op bijzondere manier

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify, Apple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Rob Goossens: 'Matthijs van Nieuwkerk reageert als een stampvoetende kleuter'

De BLVD Podcast gaat verder waar ons programma stopt. Luuk Ikink en Rob Goossens nemen wekelijks het laatste entertainmentnieuws door vanaf de redactie van RTL Boulevard. Ze geven hun ongezouten mening en duiken dieper in dé onderwerpen van het moment. Na het luisteren van De BLVD Podcast ben je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf ook meepraten over alle ins en outs van de showbizzwereld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!