Marvin en Ferdi Beeld © Instagram @marvin.wijnans

Marvin en Ferdi zetten samen tattoo met bijzondere betekenis

27 januari 2023 18:32

Voordat 'Prince Charming'-tortelduifjes Marvin en Ferdi deze zomer het jawoord geven, zijn de heren eerst een andere verbintenis aangegaan. Via Instagram laten de heren weten hun eerste tatoeage samen te hebben gezet.

"De plek waar we elkaar voor het eerst in de ogen keken"

'Vandaag allebei de helft van de coördinaten van de palazzo op Sicilië laten tatoeëren', schrijft Marvin bij een foto van hen samen. 'De plek waar we elkaar voor het eerst in de ogen keken.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marvin en Ferdi uit Prince Charming delen trouwlocatie in Maastricht

Eind 2021 vraagt Ferdi Marvin in Prince Charming ten huwelijk. "Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen", zegt Ferdi, waarna Marvin direct begint te stralen. Vervolgens gaat Ferdi op één knie voor zijn prins. "Lieve Marvin, wil je met me trouwen?" Marvin slaat zijn handen uit ongeloof voor zijn mond, waarna hij zegt: "Ja, natuurlijk!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoet: zo ziet het zoontje van Diego uit Prince Charming eruit

Deze zomer, op 21 juni, vindt het sprookjeshuwelijk plaats op Landgoed Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. De tortelduifjes willen in eerste instantie in het buitenland trouwen, vertelt het stel aan showbizzdeskundige Aran Bade. Hoewel Maastricht voor velen misschien als buitenland voelt, geeft het koppel elkaar toch in Nederland het jawoord met Gordon als trouwambtenaar. 

Met Gordon in een kasteel, bruiloft Ferdi en Marvin wordt groots

01:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!