Annebel Visscher Beeld © Instagram @annebelvisscher

Annebel van Temptation laat fillers in 'knakworstlippen' weer oplossen

27 januari 2023 19:34

Normaal gaat Annebel Visscher (25), bekend van 'Temptation Island', naar de kliniek om nieuwe fillers in te laten spuiten, maar niet vandaag. Via Instagram laat de realityster namelijk weten dat ze haar lipfillers juist laat oplossen.

"Ik wil gewoon die mooie Russische methode dat ze plat zijn, maar wel de vorm geaccentueerd is"

Lang zonder volle lippen zit Annebel, die momenteel te zien is in Echte Meisjes in de Jungle, overigens niet. De realitybabe is nog altijd fan van de duckface-look, maar is momenteel niet tevreden over de vorm van haar lippen. "Ik heb ze een tijdje terug laten doen, maar het is toch weer boven mijn lip gaan zitten", vertelt ze in haar Instagram Stories. "Ik wil gewoon die mooie Russische methode dat ze plat zijn, maar wel de vorm geaccentueerd is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerechtelijk onderzoek geopend naar Megan van Temptation na belasting-uitspraken

Daarom heeft ze nu het besluit genomen om ze te laten oplossen. Later zal ze dan weer terug moeten voor een follow-up. Via haar Stories toont Annebel vervolgens het effect, al zijn haar lippen wel nog opgezwollen. Binnen een paar dagen zal pas het uiteindelijke resultaat te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTubers Kalvijn en Nina Warink gevraagd voor Temptation Island: 'Voor veel geld'

Annebel laat eerder al eens haar lipfillers oplossen nadat haar 'knakworstlippen’ flink wat negatieve reacties uitlokken. "Dat was niet om de reacties hoor, maar op een gegeven moment zie je het niet meer. Maar ik zag mezelf terug en dacht: wat voor knakworsten heb ik", vertelt ze destijds in de RTL Boulevard Reality Podcast.

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!