Astrid uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Astrid uit B&B Vol Liefde over ex: 'Is helemaal prima tussen ons'

28 januari 2023 15:49

Astrid uit 'B&B Vol Liefde' vertelt in 'Vrouw Magazine' over hoe zij en haar ex met elkaar omgaan. Ze hebben een lastige scheiding achter de rug, maar 'het is nu helemaal prima' tussen de twee.

"Natuurlijk hebben we een lastige periode gehad na de scheiding"

"Dat mijn ex hier dichtbij woont, is geen probleem, maar juist fijn voor de kinderen; zij gaan regelmatig naar hem toe", vertelt ze. De scheiding verloopt minder fijn. "Natuurlijk hebben we een lastige periode gehad na de scheiding. We hadden allebei pijn en verdriet en waren boos, maar we hebben wel twee kinderen. En die zijn gelukkig altijd bovenaan blijven staan. Hij heeft zelf ook een nieuwe relatie en het is helemaal prima tussen ons."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid uit B&B Vol Liefde twijfelt niet over tweede huwelijk: 'Gevoel nog nooit gehad'

Na de scheiding staat Astrid er alleen voor met de B&B. "Ik heb nooit overwogen om terug te gaan naar Nederland toen we uit elkaar gingen. Het was wel heftig om de B&B in m’n eentje voort te zetten, maar ik had geen keus. Ik sta nu al zo’n jaar of vier in een overlevingsstand. Het was altijd doorbuffelen. Ik had geen tijd voor stomme emoties en tranen." Door de komst van Harmjan gaat het stukken beter met de B&B-diva. "Nu kan die overlevingsstand eindelijk uit. Harmjan was de eerste die na lange tijd aan mij vroeg: 'As, wat wil jij eigenlijk?'"

Astrid en Harmjan gaan hoteldebotel hun huwelijksjaar in: ‘Man van mijn leven’

04:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid snapt kritiek B&B Vol Liefde-fans: 'Kijkers zagen dat niet'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!