Dian Biemans Beeld © ANP

Dian Biemans ook te zien in seizoen twee internationale hitserie Slave Market

29 januari 2023 14:30

De Nederlandse actrice Dian Biemans (33) keert terug in het tweede seizoen van de internationale hitserie 'Slave Market'. Dat heeft zij laten weten aan het ANP. De opnames van de tweede reeks zijn onlangs afgerond.

Slave Market is een grote negendelige productie van MBC Shahid, een grote Arabische wereldwijde streamer. De eerste reeks van Slave Market werd half januari op de dienst gelanceerd. Met de Engelstalige reeks probeert MBC Shahid meer voet aan de grond te krijgen buiten het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau scoort nieuwe klus in Hollywood: 'Droom die uitkomt'

Dian speelt een hoofdrol in een van de vijf grote verhaallijnen in de serie, die zich afspeelt aan het begin van de twintigste eeuw. Zij speelt de rol van Nadakha, een Dagestaanse vrouw van wie de drie dochters worden ontvoerd om verkocht te worden als slaaf. Nadakha stelt vervolgens alles in het werk om haar kinderen te vinden en terug te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Yolanthe Cabau voorlopig niet terugkeert naar Nederland

De Brabantse actrice draaide voor de serie in onder andere Libanon en Egypte. Zij kreeg de hoofdrol toen zij auditie deed voor een kleine bijrol. Dian is de enige Nederlandse actrice met een rol in de serie. Eerder werkte zij vooral als model. Daarnaast studeerde zij International Business.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!