Kristel Verbeke, Kathleen Aerts en Karen Daemen Beeld © ANP

Kathleen Aerts zinspeelt op langverwachte K3-reünie met Karen en Kristel

30 januari 2023 15:48

De samenstelling van meidengroep K3 is in de loop der jaren een aantal keer veranderd. Eén van de originele K3'tjes, Kathleen Aerts (44), heeft zich nu in een interview uitgelaten over een eventuele reünie met Karen Damen (48) en Kristel Verbeke (47).

"Ik hoop dat er mensen komen kijken dan, hè"

"We hebben altijd gezegd dat we dat ooit een keer gaan doen", zegt Kathleen in gesprek met de Belgische krant HLN, als haar wordt gevraagd naar een eventuele reünie. Toch schept Kathleen geen duidelijkheid op de vraag of die reünie er in de nabije toekomst aankomt. "Misschien maar beter voor ons tachtigste of zo, anders worden die dansjes wat moeilijk, denk ik", zegt ze grappend. "Ik hoop dat er mensen komen kijken dan, hè."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K3 neemt afscheid van invalster Diede van den Heuvel

Kathleen stapte in 2009 als eerste K3'tje uit de originele formatie. Samen met Karen en Kristel had ze toen grote hits als 'Alle kleuren', 'Tele-Romeo', 'De 3 biggetjes' en 'Oya lélé' op haar naam staan.

Inmiddels bestaat de groep uit Hanne Verbruggen, Marthe de Pillecyn en Julia Boschman. Zij zijn allemaal bij de groep gekomen door programma's als K3 zoekt K3 en K2 zoekt K3.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miguel Wiels onthult: K3-hit Oya lélé was er bijna niet geweest

Hanne is onlangs moeder geworden. In de video hieronder stelt zij haar pasgeboren baby aan de wereld voor.

K3-ster Hanne toont voor het eerst haar pasgeboren baby

00:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!