Beeld © Instagram @desaevermegan_

Belastingrel of niet: Megan en Dennis gaan trouwen

30 januari 2023 16:11

Je zou denken dat Megan Deseaever (22), bekend van haar deelname aan 'Temptation Island', momenteel in de stress zit. Er loopt immers een gerechtelijk onderzoek wegens belastingfraude naar haar. De realityster lijkt echter met haar hoofd héél ergens anders te zitten: op een roze wolk. Via Instagram laat ze weten dat ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Dennis Roos.

"1.000 keer ja"

Megan deelt in haar Instagram Stories een foto van haar hand die op de hand van Dennis, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch, leunt. Om haar ringvinger zit een knoeperd van een verlovingsring. '1.000 keer ja', schrijft ze bij het kiekje. 

Dennis is in Dubai op één knie gegaan voor zijn vriendin. Een bijzondere (schuil)plek voor haar. Megan laat eerder al weten dat ze van plan is om naar Dubai te verhuizen. "Ik wil zo snel mogelijk weg uit België, zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik ernaartoe om een appartement te zoeken." Dat ze zoveel haast heeft is niet toevallig: dat heeft te maken met de belastingontduiking. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerechtelijk onderzoek geopend naar Megan van Temptation na belasting-uitspraken

Het onderzoek is gestart na uitspraken van Megan in het YouTube-programma Allures. Megan vertelt daarin dat ze geen belasting betaalt over haar OnlyFans-inkomsten en dat ze het betalen van belasting maar 'onzin' vindt. Kort hierna wordt ze uit haar bed gelicht door de fiscus en zes uur lang ondervraagd. 

Los van de belastingrel is het maar te hopen dat dit koppel een 'ze leven nog lang en gelukkig' tegemoet gaan. Dennis zou in zijn vorige knipperlichtrelatie, met realityster Olivia Talar, zijn vriendinnetje hebben bedrogen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Megan uit Temptation Island betaalt geen belastingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!