Jada Borsato Beeld © ANP

Jada Borsato neemt afscheid van 'neppe mensen'

31 januari 2023 11:28

Jada Borsato (20) is voor eens en voor altijd klaar met 'neppe mensen', zo schrijft de Borsato-telg in haar Instagram Stories. Ze deelt haar ervaringen met haar volgers.

"Been there, done that"

In een Q&A kletst Jada bij met haar volgers. Ze vraagt hen om hun hart te luchten. Eén van haar volgers zegt dat ze omringd zou zijn met 'neppe' vrienden. Jada antwoordt: 'Been there, done that.' In de vorm van een soort tegeltjeswijsheid geeft de Borsato-telg levensadvies aan haar volger: 'Aan het einde van de dag is jouw geluk het belangrijkste en je komt er snel genoeg achter op wie je kunt bouwen.'

Instagram Stories Jada Borsato

Volgens Jada moet deze persoon voor zichzelf kiezen: 'Probeer toxic en neppe mensen van je weg te zetten, al kan dat een enge en moeilijke beslissing zijn.' Ze legt uit hoe belangrijk het is om in vriendschappen te investeren en vrienden te hebben die er 'in moeilijke tijden voor je zullen zijn'. Tot slot concludeert Jada: 'Die neppe vrienden zullen je uiteindelijk alleen maar narigheid opleveren, dus beter om zulke mensen achter je te laten.' Of dit een stiekeme sneer is naar één van haar oude vrienden is de vraag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato neemt afscheid van GTST: 'Ga het missen'

Relatie Luca Borsato en Daisy Piras op de klippen gelopen

00:36
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato open over vreemdgaan Marco: 'Maakt veel kapot'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!