Jason Derulo Beeld © ANP

Balen! Jason Derulo breekt vlak voor Super Bowl-optreden zijn voet

31 januari 2023 11:26

Jason Derulo (33) heeft tijdens een potje basketbal zijn voet gebroken. Door het ongeluk verrekte hij ook een gewrichtsband, meldt entertainmentnieuwssite 'TMZ' op basis van een ingewijde. De blessure komt op een erg ongunstig moment, want over iets meer dan een week treedt de zanger op ter ere van de Super Bowl.

Jason heeft zich laten behandelen om zijn voet sneller te laten herstellen en krijgt fysiotherapie. Het kwetsuur brengt zijn optreden voorafgaand aan de finale van het Americanfootballseizoen op 12 februari niet in gevaar. Op dit moment loopt de artiest op krukken, maar volgens TMZ is hij vastbesloten om toch op te treden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jason Derulo en vriendin Jena Frumes niet langer bij elkaar

De r&b-zanger is een van de hoofdacts tijdens de door filmpjesapp TikTok georganiseerde 'tailgate'. Dat is de benaming van de feestjes die Amerikaanse sportfans doorgaans op de parkeerplaatsen van sportstadions houden voordat een wedstrijd begint. De Americanfootballcompetitie NFL heeft daar een officieel evenement van gemaakt, waar ook rockband The Black Keys zal optreden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jason Derulo stompt man die hem Usher noemt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!