Michella Kox Beeld © ANP

Met deze Echte Meisjes heeft Michella Kox nog wél contact: 'Zo gemeen ben ik niet'

1 februari 2023 08:39

Met alle drama en ruzies in 'Echte Meisjes in de Jungle' zou je misschien denken dat de deelneemsters elkaar onderling niet meer spreken. Maar niets is minder waar. Zelfs Michella Kox (43), door velen vooraf gezien als de heks van de jungle, onderhoudt nog contact met een groot deel van de cast.

"Je zal het niet zeggen, maar zo gemeen ben ik niet"

In een video op Instagram Stories doet Mies uit de doeken met wie ze nog altijd gezellig contact heeft. "Ik heb contact met, daar komt-ie dames en heren: Kelly. Dat zou je niet denken, hè?" aldus Michella. Ook Channah spreekt ze nog af en toe.

"Louisa spreek ik dagelijks. Diva spreek ik ook bijna dagelijks", gaat ze door. Lena spreekt Michella niet, maar daar heeft ze geen onderlinge problemen mee. Ook Fabiola, door Mies 'Fabje' genoemd, spreekt ze met enige regelmaat. "Daar ga ik binnenkort weer mee op stap." En ook Jill en Michella hebben vaak contact. "Ik spreek eigenlijk bijna iedereen. Je zal het niet zeggen, maar zo gemeen ben ik niet." Het zal de kijker van het programma niet verbazen dat er met Gaby, Janice, Annebel en Esmee geen vriendschappelijk contact meer is.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Michella over ruzie met Janice: 'Masker valt langzaam af'

Hoewel Michella veel klaagt in het programma, heeft ze geen spijt van haar deelname. "Ik wist waar ik aan begon", vertelt ze. "Daar word ik gewoon zo'n ouwe zeurkous. Ik weet niet wat dat is. Maar achteraf denk ik toch: ik heb het wel gedaan. Ik heb totaal geen spijt. Zou ik het weer doen? Ik denk het niet." Maar dat heeft Mies natuurlijk al een keer eerder gezegd.

Toen Michella uit de jungle kwam, kon ze niet goed eten. "Het heeft geloof ik een week of anderhalf geduurd voor ik echt weer kon eten. Ik begon met een soepje, maar ik kreeg het niet weg."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bom barst tussen Echte Meisjes Janice en Michella: 'Pik ik niet!'

Ook doet Michella uit de doeken wat haar favoriete moment in Echte Meisjes in de Jungle is. Dan heeft ze het over het moment dat ze van kamp moet wisselen en in het team van Janice Blok belandt. "Ik leef daarvoor", zegt ze met een lach. "Ik krijg daar helemaal energie van."

Voor dat moment kregen Michella en Janice het al met elkaar aan de stok. Dat moment zie je in de video hieronder.

Janice bedreigt Michella met emmer water: ‘Ga weg!’

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!