Paul Rudd Beeld © ANP

Paul Rudd (53) deelt geheim achter 'jonge uiterlijk'

1 februari 2023 09:15

Het geheim achter het jonge uiterlijk van Paul Rudd (53) is volgens de acteur 'een goede hoeveelheid slaap'. Dat zegt de acteur in een interview met het tijdschrift 'Men's Health'.

"Het belangrijkste deel van je training is slaap"

"Slaap. Dan dieet, daarna gewichten en dan cardio", zegt Paul over zijn stappenplan voor een gezond lichaam. "Mensen vragen me 'kan je mij jouw dieet sturen? Hoe vaak per week sport je? Drink je? Eet je koolhydraten? Snack je wel eens?' Het belangrijkste deel van je training is slaap", meent de Ant Man-acteur. "Mensen zetten hun wekker en slapen dan vier uurtjes voordat ze eruit gaan om te kunnen trainen. Ze bewijzen zichzelf hiermee een slechte dienst. Als ze nou maar gewoon acht uur slaap kunnen krijgen..."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vrouw Paul Rudd vindt hem niet meest sexy man op aarde

Naast slapen sport Paul natuurlijk ook wel en let hij op wat hij eet. Zo bestaat zijn dieet uit eieren, zalm en shakes met alleen eiwit en water, zonder fruit. "Het klinkt verschrikkelijk, maar dat is het echt niet", vindt de acteur. "Ik vind een routine hebben prettig. Routine is een menselijke behoefte. Het vormt je op een hele positieve en gezonde manier."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ant-Man Paul Rudd verkozen tot meest sexy man van 2021

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!