Ozzy Osbourne cancelt Europese tournee om fysieke klachten

1 februari 2023 09:32

Ozzy Osbourne (74) stopt definitief met toeren. Daar hint de zanger op in een bericht aan zijn fans, waarin hij aankondigt dat zijn aankomende tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk niet doorgaat.

"Ik heb me nooit kunnen voorstellen dat mijn tourdagen op deze manier zouden eindigen"

De voormalig Black Sabbath-zanger zou vanaf mei door Europa reizen met zijn No More Tours 2, maar is fysiek niet meer in staat om dat te doen. "Dit is waarschijnlijk een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten delen met mijn loyale fans", schrijft Osbourne. "Zoals jullie weten had ik vier jaar geleden een ongeluk, waarbij mijn ruggengraat beschadigd raakte." Volgens de 'Prince of Darkness' gaat het prima met zijn stem, maar is zijn lichaam nog te zwak om het vele reizen aan te kunnen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ozzy Osbourne loopt nog altijd moeilijk: 'Wil het zo graag'

"Ik heb me nooit kunnen voorstellen dat mijn tourdagen op deze manier zouden eindigen", aldus Ozzy. Naar eigen zeggen is zijn team nu aan het bedenken hoe de zanger kan blijven optreden zonder dat hij constant van stad naar stad hoeft te reizen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ozzy Osbourne: 'Zonder drank en drugs ben ik enorm saai'

De zanger worstelt al jaren met zijn gezondheid. De Britse rocker maakte in 2019 een lelijke val in de badkamer en kreeg daardoor weer last van letsel dat hij in 2003 had opgelopen door een ongeluk met een quad. Hij werd na de val meerdere keren geopereerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!