Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © ANP

Nicolette van Dam sluit 'mooie fase in leven af', gaat nieuw avontuur aan

1 februari 2023 12:21

Nicolette van Dam (38), Bas Smit (41) en hun twee kinderen staat een spannende tijd te wachten. Het gezin van vier sluit de huidige fase in hun leven af en gaat vol goede moed een nieuw avontuur tegemoet. De influencers laten hun huis namelijk verbouwen en gaan daarom tijdelijk verhuizen.

"Wat een spannend en gaaf avontuur"

Nicolette noemt de verbouwing en de tijdelijke verhuizing die daarbij komt kijken een 'afsluiting van een mooie fase' in het leven van haar en haar gezin. 'Wat een spannend en gaaf avontuur', gaat de presentatrice verder. 'We zijn er klaar voor.'

Niet alleen voor Nicolette, Bas en hun dochters Lola-Lily en Kiki-Kate is het een spannende tijd, maar ook voor hun huisdieren. In huize Smit-Van Dam wonen namelijk meerdere beesten, zoals hagedissen en schildpadden. 'De diertjes zijn er ook klaar voor', schrijft Nicolette.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicolette van Dam haalt omstreden 'groentesnoep' uit de schappen

Een week geleden kwam er goed nieuws naar buiten voor alle mensen die al jaren hopen op een reünie of vervolg van de kinderserie Zoop, waarin Nicolette haar doorbraak beleefde. Jon Karthaus, die destijds in de huid van Moes kroop, is bezig met een script voor een vervolg. In de video hieronder vertelt hij daar uitgebreid over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicolette van Dam deelt kiekje uit oude doos van Zoop-première: '20 jaar geleden'

ZOOP-schrijver deelt aantal mogelijke verhaallijnen voor reünie

02:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!