Jim Bakkum en Bettina Holwerda Beeld © ANP

Bettina Holwerda deelt kracht van relatie met Jim Bakkum

1 februari 2023 13:37

Bettina Holwerda (43) en Jim Bakkum (35) vieren al jarenlang het levensgeluk met elkaar. Maar wat is toch de geheime kracht die hun relatie doet standhouden? In gesprek met 'Libelle' vertelt Bettina er alles over.

"Daarnaast kan Jim goed over zijn gevoel praten en is hij vreselijk lief"

Het is misschien een beetje cliché, maar volgens Bettina is de kracht van de relatie tussen haar en Jim dat ze 'echt naar elkaar luisteren en alles met elkaar delen'. "Daarnaast kan Jim goed over zijn gevoel praten en is hij vreselijk lief. Gisteren zei hij nog hoe trots hij op me is. Dat hij weet dat het de afgelopen jaren soms best ploeteren was, maar dat hij nu ook ziet wat voor moois er op mijn pad komt. Elkaar dingen gunnen is heel belangrijk in een relatie", aldus Bettina.

Nasat elkaar hebben Jim en Bettina uiteraard ook hun drie kinderen, die veel tijd opeisen. Hoe gaan ze daar dan mee om? "We hebben veel mazzel met onze twee goede oppassen. En de laatste tijd draaien Jim en ik wisseldiensten: ik ga de deur uit zodra hij thuiskomt, of andersom."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen en Bettina Holwerda zijn dé grappen koninginnen van sociale media

Logischerwijs kost het kroost van Jim en Bettina hen veel tijd. Daardoor hebben de twee minder quality time samen. Bettina heeft als voornemen om dat weer wat meer in te plannen. Van haar hoeft dat geen extravagante vakantie naar Saint-Tropez te zijn. "Een weekendje weg naar Amsterdam of Groningen is ook al fijn."

Bettina en Jim leerden elkaar kennen op de set van de musical Grease, die destijds in 2006 werd opgevoerd. Voor het stel is het iconische toneelspel dan ook meer dan een musical; het is hun leven. In de video hieronder vertellen ze daar meer over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jim Bakkum ontving haatberichten na springfilmpje Bettina

Grease meer dan een musical voor Jim en Bettina: 'Begin van ons leven'

02:11