Gillian Anderson Beeld © ANP

Gillian Anderson vraagt vrouwen om seksverhalen voor boek

1 februari 2023 19:43

Gillian Anderson (54) is op zoek naar verhalen over seks van vrouwen die ze niet kent om te gebruiken voor een boek dat ze gaat schrijven. In een video op Twitter doet de 'X-Files'-actrice de oproep om anoniem verhalen naar haar op te sturen voor een boek dat 'een generatie moet definiëren'.

"Ik zou graag jouw fantasie willen weten"

Het boek heeft de werktitel Dear Gillian en is bedoeld om het gesprek over seks aan te gaan. "Als vrouwen weten we dat seks om meer draait dan alleen seks", zegt ze in de video. "En toch praten veel van ons er niet over. Onze diepste, meest intieme angsten en fantasieën blijven diep in ons weggestopt, totdat iemand langskomt met de sleutel."

"Ik zou graag jouw fantasie willen weten", gaat ze verder. "Het verlangen dat je alleen deelt met degenen die je het meest vertrouwt. Wat je achtergrond ook is, met wie je ook wel of niet het bed deelt, of je nou 18 of 80 bent, als jij je identificeert als vrouw wil ik van je horen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Crown-actrice Gillian Anderson verbaasd over échte accent

De voorwaarden waar je verder aan moet voldoen zijn te lezen op de website deargillian.com, waar ook de verhalen ingestuurd kunnen worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Journalist stelt Gillian Anderson van The Crown uiterst ongemakkelijke vraag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!