Koen Kardashian Beeld © ANP

Koen van Dijk met dood bedreigd na uitgelekt filmpje

2 februari 2023 19:34

Koen Pieter van Dijk (30), voorheen beter bekend als Koen Kardashian, heeft een zware week achter de rug. Hij is met de dood bedreigd, nadat Yvonne Coldeweijer (36) via haar juicekanaal een oud filmpje van hem verspreidt, waarbij ze schrijft dat Koen een peperduur horloge heeft gestolen.

"Ik vind het vreselijk dat er mensen zijn die dit soort onwaarheden vertellen en verspreiden"

'Vorige week ben ik beschuldigd van het drogeren en bestelen van een persoon. Dit is een leugen en hiervan heb ik aangifte gedaan bij de politie', begint Koen het bericht op Instagram Stories. 'Bij deze leugen werd tevens een foto en video gedeeld die als 'steunbewijs' moesten dienen.'

Het gaat om beelden uit 2020 waarop Koen samen met een andere man van de kaart is door het gebruik van verslavende middelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian neemt afscheid van 'duisternis': 'Ik moet door'

'Ik vind het vreselijk dat er mensen zijn die dit soort onwaarheden vertellen en verspreiden', gaat Koen verder. 'Helaas gaan dit soort leugens gepaard met doodsbedreigingen aan mijn adres.' Het geeft de voormalig presentator 'slapeloze nachten' dat 'er mensen zijn die dit geloven'. 

Dat Koen baalt dat Yvonne de 'gruwelijke' roddel niet heeft gerectificeerd, is een understatement. Desondanks wil Koen zich niet laten gek maken. 'Uiteraard sta ik hierboven.' Hij heeft een bericht gestuurd naar de man die beweert dat zijn horloge is gestolen, maar wacht tot op heden nog op een reactie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de grootste onthullingen uit Open Kaart met Jaimie Vaes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!