Plien & Bianca Beeld © ANP

Stormloop op show Plien & Bianca: 'Bijzondere mijlpaal'

2 februari 2023 21:30

Het Nederlandse publiek koopt massaal kaarten voor de nieuwe voorstelling van het duo Plien & Bianca. In totaal zijn er al meer dan 100.000 tickets voor de show 'En nu dan?!' verkocht. Dat heeft Bos Theaterproducties donderdag bekendgemaakt.

"Bijzondere mijlpaal, zeker na de coronajaren die de theaters achter de rug hebben"

Een woordvoerder van Plien & Bianca spreekt van een 'bijzondere mijlpaal, zeker na de coronajaren die de theaters achter de rug hebben'. En nu dan?! is de zevende theatervoorstelling van Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman. De tournee gaat in september van start en speelt tot eind april in heel Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plien en Bianca gaan de theaters weer in

De show staat in eerste instantie gepland voor het theaterseizoen 2019-2020. De tournee komt echter abrupt ten einde vanwege de eerste coronalockdown. In september en oktober 2020 probeert het duo het opnieuw om op tournee te gaan, maar ook deze reeks werd afgebroken vanwege een coronalockdown.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Kaart Prijs voor Plien en Bianca

Plien en Bianca leren elkaar kennen tijdens hun opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, waar ze in 1993 afstudeerden. Met Changez!, hun allereerste voorstelling, winnen ze in 1996 Cameretten. Van 1999 tot en met 2001 toeren ze als de boerenmeiden Irma en Ingrid door het land met Biks!, losjes gebaseerd op de populaire VPRO-jeugdserie Zaai. In 2017 ontvangen Plien & Bianca de Johan Kaartprijs voor hun grote belangwekkende bijdrage aan het Nederlandse theateramusement.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!