Michella Kox Beeld © ANP

Michella Kox grijpt naast lintje: 'Net niet chic genoeg'

3 februari 2023 15:15

Michella Kox (43) is met haar tweede deelname aan 'Echte Meisjes in de Jungle' een heuse koningin van de jungle, maar als het aan één van haar volgers ligt, blijft het daar niet bij.

"Op de dag dat ik een lintje krijg, vreet ik de muur erbij op"

Michella zou volgens deze fan namelijk een koninklijke onderscheiding verdienen. In de Instagram Stories van de realityster is te zien dat een volger een verzoek heeft gestuurd naar de Instagram-pagina van het 'koningshuis'. 'Geachte koningin Máxima en koning Willem-Alexander. Ik zou heel graag een lintje willen aanvragen voor Michella Kox, gewoon omdat zij dat verdient', luidt het verzoek. 

Op deze schermafbeelding is te zien dat het koningshuis - overigens niet Máxima en Willem-Alexander zelf - het berichtje heeft gelezen, maar ervoor heeft gekozen om hier niet op in te gaan. 

Instagram Stories Michella Kox
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox wil onder het mes: 'Heb ook al een consult gehad'

Teleurgesteld is Michella niet, want de realityster schat haar kansen op een koninklijk lintje sowieso erg laag in. 'Op de dag dat ik een lintje krijg, vreet ik de muur erbij op', grapt ze. Toch kan ze dit verzoekje van deze fan wel waarderen: 'Wel lief dat dit mij gegund wordt, maar ik denk dat ik net iets - echt maar net iets - te weinig chic ben.' Met haar zelfreflectie is in elk geval weinig mis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Met deze Echte Meisjes heeft Michella Kox nog wél contact: 'Zo gemeen ben ik niet'

Michella Kox over Annebel: 'Ze is speelpop van Janice'

07:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!