Kylie Jenner Beeld © Getty Images

Kylie Jenner onder vuur vanwege verjaardagsfeest zoontje

3 februari 2023 17:02

De Kardashians staan bekend om de extravagante (kinder)feestjes die ze geven en deze week is het opnieuw raak: Aire, het zoontje van Kylie Jenner (25) en Travis Scott (30) is 1 jaar geworden en dat moet natuurlijk groots worden gevierd. Op Instagram worden meerdere beelden van het feestje gedeeld, dat een nogal opvallend thema blijkt te hebben.

"Dit getuigt echt van ontzettend slechte smaak"

Op een foto is te zien dat voor de voordeur een gigantisch opblaasbaar hoofd van Aire is geplaatst, waarbij zijn mond als ingang fungeert. Dezelfde ingang als bij Astroworld, het festival georganiseerd door Travis Scott waarbij 10 mensen zijn komen te overlijden door verdrukking. In plaats van Travis' hoofd, is het nu dus het hoofd van zijn zoon.

Dat Kylie en Travis er juist voor hebben gekozen om het feestje een Astroworld-thema te geven, schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Zij vinden het nogal ongevoelig van het stel. 'Ik kan mij niet eens voorstellen dat je het verjaardagsfeestje van je kind zou willen associëren met zo’n grote tragedie', schrijft iemand op Twitter. 'Dit getuigt echt van ontzettend slechte smaak', vindt een ander. 

Paniek in beeld: 8 doden bij concert Travis Scott

01:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!