Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga na vier maanden zwangerschapsverlof weer aan het werk: 'Bitterzoet'

5 februari 2023 11:33

Marieke Elsinga gaat zondag voor het eerst weer aan het werk nadat ze in november is bevallen van haar zoontje Jip. De 36-jarige presentatrice vertelt erover in haar Instagram Story.

"Nou het moment is daar, het einde van m'n zwangerschapsverlof na vier maanden"

"Nou het moment is daar, het einde van m'n zwangerschapsverlof na vier maanden", begint Marieke haar verhaal. De presentatrice zegt zo de studio in te gaan voor een nieuw programma van RTL 4, maar vindt het 'bitterzoet' om weer te moeten werken. "Ik stond net even stil met Jip en hij keek zo de zon in en toen moest ik bijna een beetje huilen omdat ik dacht: dit was het dan, m'n zwangerschapsverlof... Maar zo gaat het ook gewoon, ik heb er ook zin in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangerschapsjeuk bij Marieke Elsinga gaat maar niet weg: 'Been weer ingezwachteld'

Marieke weet echter dat ze niet de enige is in deze positie. "Ik denk dat elke vrouw het heeft na lang verlof dat je denkt: kan ik het nog? Dus ik hoop dat ik het nog kan, een televisieprogramma presenteren", zegt ze lachend. "Komt vast wel goed."

Marieke Elsinga scoort nieuwe presentatieklus na zwangerschapsverlof

00:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga kan weer sporten dankzij prednison: 'Ging lekker hard'

Overigens zal de presentatrice maandag nog niet te horen zijn op Qmusic, waar ze samen met Mattie Valk de ochtendshow presenteert. "Niet alles tegelijk, ik kom binnenkort bij Q in de ochtend vertellen wanneer ik er weer ben", zegt ze daarover. "Duurt niet lang meer, komt goed, maar niet alles tegelijk want dan ga je over de kop als mens."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!