Heikki Temptation Island Beeld © Instagram @heikkigeens

Temptation Island-ster Heikki vraagt vriendin ten huwelijk

5 februari 2023 15:52

Nu ze samen een kindje op de wereld hebben gezet, vindt voormalig 'Temptation Island'-ster Heikki het hoogte tijd voor de volgende stap: een huwelijk. Hij heeft dan ook zijn vriendin dit weekend om haar hand gevraagd, zo is te zien op social media.

Heikki en zijn vriendin Kaylee verwelkomen in oktober van 2022 dochtertje Luna, die wordt betrokken bij het aanzoek. Op verschillende filmpjes op social media is te zien hoe Kaylee, omringd door vrienden en familie, van het rompertje van hun dochtertje de woorden 'mama wil je met mijn papa trouwen?' leest. Als ze zich vervolgens omdraait, zit Heikki al op één knie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel van Temptation laat fillers in 'knakworstlippen' weer oplossen

Heikki speelt in 2019 met zijn toenmalige vriendin Milou Temptation Island uit en besluiten om bij elkaar in te trekken, maar hun relatie lijkt geen lang leven beschoren. Zelfs hun matching tatoeages weerhouden het koppel er niet van om een punt achter hun relatie te zetten. 

Wie ook een huwelijk plannen zijn Annebel en René, die meedoen aan het meest recente seizoen van de ultieme relatietest. Hoe het met hun gaat vertellen ze in onderstaande video:

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Megan uit Temptation Island betaalt geen belastingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!