Trevor Noah en prins Harry Beeld © ANP

Trevor Noah grapt over prins Harry's bevroren penis tijdens Grammy-show: 'Ouch!'

6 februari 2023 08:24

Trevor Noah (38) heeft tijdens de Grammy Awards een stevige grap gemaakt over de Britse prins Harry (38). Onderwerp van de grap is de bevroren penis van Harry, waar hij mee kampte tijdens de bruiloft van zijn oudere broer William (40).

"Het was hilarisch!"

In het boek Spare, in het Nederlands Reserve, dat over het leven van Harry is verschenen, schrijft de prins over een intiem probleempje dat hij had op de bruiloft van William en Catherine.

Zijn geslachtsdeel bevroor tijdens een wandeling van ruim driehonderd kilometer door Antarctica, deelt Harry in zijn boek. Ook zijn oren en wangen waren bevroren. Het verschil was dat die wel weer opwarmden, maar zijn penis niet. "Het werd steeds erger”, schrijft Harry in zijn boek.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Vrouw die Harry ontmaagde flink betaald voor interview met The Sun'

Tijdens de uitreiking van de Grammy's kon Trevor Noah het niet laten om een grapje te maken over Harry en zijn intieme probleempje. "James Corden is een twaalfvoudig Emmy-winnaar en de presentator van de The Late Late Show. Hij is ook het levende bewijs dat een man van Londen naar Los Angeles kan vliegen zonder iemand te vertellen over zijn bevroren penis", aldus Trevor.

Niet iedereen heeft het grapje van Trevor door, merken ook mensen op social media. 'Sommige mensen misten die grap van Trevor over prins Harry. Het was hilarisch!' schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Niet Trevor Noah die een grap maakt over Harry's bevroren penis...'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Boek prins Harry onthult ruzies over paascadeaus en lipgloss

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!