Beeld © Getty Images

Khloé reageert op geruchten dat ze weer terug is bij Tristan

6 februari 2023 19:46

Nu Khloé Kardashian (38) weer regelmatig met Tristan Thompson (31) wordt gespot, hebben fans het vermoeden dat de twee weer bij elkaar zijn. Zeker als Khlóe deze week ook nog wat cryptische teksten plaatst. Maar is het nu aan of uit tussen de twee? Khloé laat van zich horen op Twitter en draait er niet omheen.

"Wie heeft er tijd voor een man?"

Dat het overlijden van de moeder van Tristan de twee weer dichter bij elkaar heeft gebracht, is een ding dat zeker is. Khloé verschijnt niet alleen op de begrafenis van haar ex-schoonmoeder, maar wordt daarna ook meerdere keren met Tristan gespot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian 'verdoofd' door overlijden ex-schoonmoeder

Een fan kan het dan ook niet laten om Khloé rechtstreeks te vragen naar haar huidige relatiestatus. Op Twitter schrijft de vrouw: 'Wie is op dit moment jouw man? Je weet dat ik de details toch wel ga krijgen. En hij kan maar beter goed voor je zorgen, want anders…'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian aan de leugendetector: 'Slaap je nog met Tristan?'

Wonderbaarlijk genoeg reageert Khlóe op de tweet. 'Wie heeft er tijd voor een man? Ik heb een baby van 6 maanden en True en ik zijn hartstikke close met elkaar. Ha! Ik vind het eigenlijk wel prima.' Vervolgens gaat ze op een serieuze noot verder: 'Nee, maar nu even serieus. Er is op dit moment geen man in mijn leven. Maar ik bid er zeker voor!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian: 'Mijn leven voelt nu als een horrorfilm'

Khloé en Tristan hebben samen twee kinderen: de 4-jarige True en een zoontje van wie de naam nog niet bekend is gemaakt. Als Khlóe zwanger is van True blijkt dat Tristan is vreemdgegaan. De twee gaan uit elkaar, maar proberen het toch nog een keer. Wanneer ze hun tweede kindje verwachten via een draagmoeder komt naar buiten dat Tristan opnieuw is vreemdgegaan. Hierop gaan de twee opnieuw uit elkaar. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!