Astrid Joosten en Rob Peters Beeld © ANP

Astrid Joosten was samenwonen 'ontwend' na zes jaar alleen zijn

7 februari 2023 16:15

Als je allebei een drukke baan hebt, kun je elkaar zomaar uit het oog verliezen. Bij Astrid Joosten (64) en haar man Rob (56) is dit niet het geval. De twee zijn net een jaar getrouwd en doen hun best om zoveel mogelijk qualitytime met elkaar door te brengen. Al was dat best wel even wennen na zo lang alleen te hebben gewoond, geeft Astrid toe in 'VARA Gids'.

"Als we samen zijn, kruipen we heerlijk op de bank, of we gaan naar een concert of naar het theater"

Van uitstel komt meestal afstel, maar bij Astrid en Rob is dit niet het geval. De twee moeten meerdere keren hun bruiloft verzetten vanwege het coronavirus, maar kunnen elkaar vorig jaar zomer dan éindelijk het jawoord geven. Het getrouwde leven bevalt Astrid erg goed, vertelt ze. "We hebben het lekker met z’n tweeën. Rob werkt heel veel, hij heeft een drukke baan als directeur van een groot horecaconcern en is vijftig à zestig uur per week weg. Ik werk wisselend thuis en in Hilversum."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Joosten neemt programma over van Matthijs van Nieuwkerk

Toch proberen ze elke avond met elkaar te eten. "Dat lukt niet altijd, omdat Rob nog weleens een zakelijk etentje heeft. Maar de weekeinden zijn heilig. Dat lukt bijna altijd. Dan hebben we vaak vrienden te eten, of zijn kinderen komen. Er wordt sowieso altijd heerlijk gekookt, uitgebreid boodschappen gedaan en naar de markt gegaan. Dat soort dingen neemt een belangrijke plaats in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Astrid Joosten kon ogen niet van haar afhouden bij eerste ontmoeting

Voordat ze Rob leert kennen is dat wel anders. "Toen werkte ik alle dagen en als ik ’s avonds alleen ben, kom ik niet achter de keuken­tafel vandaan. Televisie aan in de keuken, laptop erbij en dan zit ik enorm te multitasken. Die neiging heb ik nog steeds. Maar als we samen zijn kruipen we heerlijk op de bank, of we gaan naar een concert of naar het theater."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Joosten zette advocaat in tegen sekslijn na misbruiken naam

Astrid geniet er met volle teugen van, maar het is natuurlijk wel even schakelen na lang single te zijn geweest. "Ik was het ontwend, na zes jaar alleen wonen, waarin het verschil tussen de dag en de avond heel klein was, maar ik kan heel goed wennen aan dit nieuwe ritme."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!