Sheila Bergeik Beeld © Mark Engelen/Rob Jacobs

Sheila uit Real Housewives beweert dat ze wordt gestalkt door Magali: 'Heel ziek'

8 februari 2023 13:51

Sheila Bergeik (49), bekend van 'The Real Housewives of Amsterdam', wordt naar eigen gestalkt door Magali (50). Dat vertelt ze in de podcast van Gaby Blaaser (36), 'Morning Aftertalk met Gaby Blaaser'.

"Ik moet kijken wat voor maatregelen ik ga treffen"

Sheila vertelt dat de reünie-aflevering erg veel heeft aangericht bij haar. "Heel heftig. Heel veel. Persoonlijk. Emoties. Het heeft me echt diep geraakt. Het is echt losgeslagen en uit de hand gelopen", zegt ze over de laatste aflevering van The Real Housewives of Amsterdam. Sheila voelt dat de andere dames samenspannen tegen haar. "Het leek erop of iedereen een soort pact had gesloten van: we projecteren alles op Sheila, dan blijft ons eigen slechte gedrag achterwege." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cherry-Ann klaar met toneelspel Sheila in The Real Housewives of Amsterdam: 'Zip je dikke lip'

Magali - zelf geen housewife, maar toch mag ze bij de reünie-aflevering haar zegje doen - zorgt voor escalatie. "Zij is wel een van de hoofdveroorzakers van dat de groep zich tegen mij heeft gekeerd. Ik zeg niet dat alles aan haar te wijden is, maar grotendeels zeer zeker." En dat vindt Sheila jammer. "De hele cast heeft boter op z'n hoofd. Het zijn allemaal hypocrieten bij elkaar. Stuk voor stuk. Maar ze komen er niet voor uit wat hun aandeel is geweest." Sheila geeft aan dat ze met niemand van de andere housewives meer contact heeft. "Ik ben in iedereen teleurgesteld."

Magali heeft Sheila flink aangepakt in de reünie-aflevering. "Het is toch te laag bij de grond dat je op zo'n manier een vrouw en plein public wil afbranden?" Het wordt nog erger: Sheila vertelt dat ze gestalkt wordt door Magali. "De acties gaan nog steeds door. Er is sprake van echt reële stalking door deze mevrouw."

Hoe uit zich dat? "Als ik op een feestje ben, worden er mensen gebeld. M'n directe omgeving wordt gecontacteerd. Ze valt mensen aan op schrift. (...) Ze heeft mensen met wie ik samenwerk ook gebeld. (...) Ik wil dat het stopt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sheila voelt zich gebodyshamed: 'Dat mensen zo gemeen kunnen zijn'

Sheila vindt het verschrikkelijk. "Het is heel ziek. Het raakt me, omdat m'n rust zo wordt verstoord. Ik wil door, ik blijf niet hangen in wat is geweest. Ik heb het voor mezelf al lang afgesloten. Ik ben met andere dingen bezig." De Real Housewife denkt erover om stappen te ondernemen. "Ik moet kijken wat voor maatregelen ik ga treffen, want als dit niet stopt moet ik toch over op iets anders." 

Wat heeft ze te zeggen over een tweede seizoen van de realityserie? "Succes." Ze hoopt dat er in een nieuwe reeks meer vrouwen te zien zijn die in het bedrijfsleven zitten of een eigen bedrijf hebben en dat daar meer de focus op ligt in plaats van op de ruzies tussen de meiden uit de upper class. "Ik als deelnemer moet mezelf afvragen of ik dit nog wel wil."

Aan RTL Boulevard laat Magali weten: “Sheila vertelt allemaal leugens en ik overweeg juridische stappen te nemen tegen deze mevrouw."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!