Roy Donders Beeld © ANP

Roy Donders wil het niet meer over zijn geaardheid hebben

8 februari 2023 15:52

Roy Donders (31) wil niet meer over zijn geaardheid praten. De stylist van het zuiden is nu met de vrouw van zijn dromen, Michelle (29), maar in het verleden had hij relaties met mannen. In 'Libelle' vertelt Roy dat zijn seksuele voorkeur iets persoonlijk is.

"Ooit kom ik er nog wel een keer mee naar buiten"

Hij valt meteen maar met de deur in het huis tijdens zijn interview met het vrouwenblad. "Ik wil het in dit interview liever niet over mijn geaardheid hebben. Er is best veel over gezegd en geschreven. Ik heb besloten dat dat iets van mij is, niet van het publiek, en dat ik dat deel privé houd." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders dolgelukkig in de liefde: 'Willen graag trouwen'

Dat hij er nu niet over wil praten, betekent niet dat hij dat nooit wil doen. "Ooit kom ik er nog wel een keer mee naar buiten, dan vertel ik het hele verhaal. Want het was niet zwart-wit, er ging een langer traject van verandering in mij vooraf aan het moment dat ik gevoelens kreeg voor een vrouw. En toen dat gebeurde vond ik dat erg apart."

Roy schakelt op het moment dat hij gevoelens krijgt voor Michelle meteen een vriendin in. "Ik weet nog dat ik in die tijd mijn beste vriendin belde en zei: 'Ik heb nú toch iemand ontmoet. Deze vrouw zorgt ervoor dat ik continu in haar buurt wil zijn.'" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders en vriendin Michelle onthullen wanneer de vonk oversloeg

Roy maakte zijn relatie met Michelle vorig jaar openbaar. 'Wij zijn dol gelukkig en iedereen mag het weten', schreef hij toen op Instagram. In september maakte het stel bekend dat ze in verwachting zijn van hun kindje. Inmiddels is Michelle, volgens Libelle, 28 weken zwanger. 

De tortelduifjes zijn binnenkort te zien in een nieuwe realityserie. De eerste beelden zie je hieronder. 

Dít zijn de eerste beelden van nieuwe realityshow Roy Donders en Michelle

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!