John de Bever Beeld © ANP

John de Bever vindt zijn werk als zanger 'helemaal niet bijzonder'

11 februari 2023 09:16

John de Bever (57) is trots op het werk dat hij doet als zanger, maar vindt zijn werk helemaal niet bijzonder. Dat zegt de zanger en hoofdrolspeler van realityprogramma 'De Bevers' in een interview met 'De Telegraaf'.

"Ik sta maar wat te zingen en verdien daar goed mijn brood mee"

"Een arts die mensen beter maakt of iemand die kasten in elkaar zet, dat is pas iets unieks", vindt John. "Ik sta maar wat te zingen en verdien daar goed mijn brood mee." Hij vindt het wel belangrijk dat ook anderen kunnen meegenieten van zijn succes. "Zoals mijn vader, die ik dagelijks bezoek, of Miep, de oma van Kees (zijn partner, red.). We vinden het gezellig om ze te verwennen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever zei bijzondere eerste woorden bij ontmoeting Kees

Hoewel het dus 'helemaal niet bijzonder' is voor de zanger, is hij nog lang niet van plan te stoppen. "Zolang mijn gezondheid het toelaat, blijf ik zingen", belooft John. De volkszanger is blij dat hij voor een breed publiek toegankelijk is. "Jongeren die mijn nummers meezingen van A tot Z, maar ook de timmerman of een topadvocaat die een leuke avond heeft. Daar ben ik trots op. Dan gaat bij mij die glimlach niet meer van mijn gezicht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever eet per ongeluk met haarlak ingespoten M&M's: 'Wie doet dat nu?!'