Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens stopt nog lang niet met OnlyFans: 'Iedereen wil het zien'

11 februari 2023 16:12

Ferry Doedens (32) denkt nog helemaal niet aan stoppen met zijn OnlyFans-video's. De stoute content van de geboren Fries trekt nog steeds genoeg kijkers. Dat vertelt hij in gesprek met 'Winq'.

"Ik snap dat een rol in de volgende Sinterklaasfilm even aan mij voorbijgaat"

"Als de views van mijn kanaal naar beneden gaan, zou ik ermee stoppen, maar dat is nog helemaal niet het geval. Waarom zou ik het dan verwijderen?", vertelt Ferry. "Mensen spraken er schande over, maar na mijn optreden bij Jinek kreeg ik er enorm veel betaalde volgers bij. Sekscontent máken wordt dus blijkbaar niet oké gevonden, maar iedereen wil het wel zíén. Heel schijnheilig vind ik dat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens geen spijt van jatten broodje in Special Forces VIPS

Ferry is naast het betaalde platform ook nog te zien op televisie. Kan dat naast elkaar bestaan? "Daar had ik mijn twijfels over, maar blijkbaar wel. Over OnlyFans wordt geen woord meer gerept."

De acteur heeft naast zijn hand-en-spandiensten voor het stoute platform ook nog genoeg andere activiteiten op het programma staan. "Ik zit gelukkig niet stil. Ik zit op dit moment goed in mijn vel. Ik presenteer voor RTL het programma Nederland Ontdekt (...) en maak een podcast over Expeditie Robinson. Daarnaast ben ik aan het draaien voor een komedieserie met Ilse Warringa die in 2023 op tv komt." Ook is hij binnenkort op de planken te zien in de musical Stayin’ Alive.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens koopt huis in Amsterdam met OnlyFans-opbrengsten

Toch denkt Ferry dat hij niet overal meer voor wordt gevraagd. "Ik snap dat een rol in de volgende Sinterklaasfilm even aan mij voorbijgaat, maar ik kan zo veel andere dingen doen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!