Boer Gerben en Vivian Beeld © Instagram @boer_gerben

'Verlegen' boer Gerben vond de liefde door Boer zoekt Vrouw

15 februari 2023 13:50

Boer Gerben, die te weinig brieven ontving om door Yvon Jaspers (49) gevolgd te worden in 'Boer zoekt Vrouw', heeft alsnog via het programma de liefde gevonden. Tussen die brievenschrijvers zat namelijk mooi wél de vrouw van zijn dromen. In het 'AD' geeft het stel een gezamenlijk interview.

"Sindsdien kom ik hier ieder weekend"

Geitenboer Gerben is erg zenuwachtig tijdens de opnames met Yvon Jaspers in 2021, vertelt hij in de krant. "Als er ineens een bekende Nederlander op de werf staat met daaromheen zeven cameramensen, tja.. Dan is het niet heel gek dat je niet weet waar je moet kijken toch?" zegt Gerben.

Gelukkig kijkt briefschrijver Vivian door die zenuwen heen. "Dat hij zo verlegen is neergezet, vond ik niet erg. Daardoor zijn sommige vrouwen misschien wel afgeschrikt, waardoor hij geen tv-boer werd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Steffi en haar Roel verwachten tweede kindje

Gerben wordt wel gevolgd voor de webserie van Boer zoekt Vrouw. Nadat alle 40 briefschrijvers tegelijk langskomen op zijn boerderij, mag hij drie vrouwen op date vragen, Hij kiest onder anderen Vivian voor een date op een zondag in september. "De klik was er meteen", vertelt Vivian. "Die maandagavond hebben we gelijk een uur gebeld. Toen spraken we elkaar voor het eerst zonder camera’s. En sindsdien kom ik hier ieder weekend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voorbereidingen nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw in volle gang

De twee zijn inmiddels dus al anderhalf jaar samen. "We wisten gewoon: we horen bij elkaar", zegt Gerben. Samen maken ze geitenkaas op de boerderij. De tortelduifjes wonen gelukkig dichtbij elkaar, maar als het aan Vivian ligt woont ze binnenkort nóg dichterbij. "We zijn voor nu erg blij hoe het gaat, maar ergens dit jaar hoop ik hier wel in te trekken." Waarop Gerben antwoordt: "De deur staat altijd open."

Wie ook bij haar droomboer is ingetrokken is Annette. Zij woont nu samen met boer Hans. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Annette is na latrelatie ingetrokken bij Hans van Boer Zoekt Vrouw

01:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!