Beeld © Foto via Debbie Breg

Debbie uit B&B Vol Liefde in blijde verwachting

15 februari 2023 16:22

Debbie uit het eerste seizoen van 'B&B Vol Liefde' is in blijde verwachting. Dat bevestigt de voormalig bed and breakfast-eigenaresse aan RTL Boulevard.

"We zijn vanochtend op controle geweest en alles is in orde"

Op haar website deelt Debbie dat ze in verwachting is. 'Mocht je je afvragen waarom de afgelopen zeven maanden zo bijzonder zijn geweest voor ons...  We zullen ons nieuwe paradijs niet alleen betrekken: een kleine Debbie of kleine Vincenzo zal ons halverwege april 2023 komen vergezellen in ons nieuwe avontuur.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde deelt eindelijk een kiekje met haar nieuwe vriend

Aan RTL Boulevard vertelt ze: "We zijn vanochtend op controle geweest en alles is in orde." Eind 2022 maakt Debbie bekend dat ze de liefde heeft gevonden in Vincenzo. Samen met hun kleine spruit gaan ze een nieuw avontuur aan: namelijk een 'eigen paradijs creëren' dichtbij de natuur. Ze heeft haar B&B Casa Santangelo verkocht aan een Nederlander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde is volop aan het daten

Debbie zag vier mannen komen - én gaan - tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde. Melvin, Pascal, Jelmer en Chris voldeden allemaal niet aan haar strenge eisen. Debbie zocht namelijk naar diepgang, en die was volgens haar ver te zoeken.

Inmiddels zoeken alweer nieuwe B&B-eigenaren de liefde voor het programma dat in de zomer terugkeert. In de video hieronder zie je naar welke single bed and breakfast-uitbaters jij kunt schrijven. 

De nieuwe kandidaten van B&B Vol Liefde stellen zich voor

04:46